Кафедра Радіоелектронних та біомедичних комп’ютеризованих засобів і технологій (№502)


Кафедра Радіоелектронних та біомедичних комп’ютеризованих засобів і технологій здійснює підготовку кваліфікованих фахівців

  • освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальностями:

122 «Комп’ютерні науки» (Освітня програма «Комп’ютерні технології в біології та медицині»);

163 «Біомедична інженерія» (Освітня програма «Біомедична інженерія»);

172 «Телекомунікації та радіотехніка» (Освітня програма «Радіоелектронні комп’ютеризовані засоби»).

  • освітнього ступеня «магістр» за спеціальностями:

163 «Біомедична інженерія» (Освітня програма «Біомедична інформатика та радіоелектроніка»);

172 «Телекомунікації та радіотехніка» (Освітня програма «Радіоелектронні комп’ютеризовані засоби»).

Освітні програми навчання відповідають міжнародним стандартам, запитам роботодавців та тенденціям розвитку сучасних комп’ютерних, біомедичних, телекомунікаційних та радіотехнічних технологій.

Навчальний процес ґрунтується на сучасному матеріальному забезпеченні, яке розташовано у  п’яти навчальних аудиторіях та восьми лабораторіях. Лабораторії оздоблені медичним обладнанням провідних виробників, комп’ютерні класи з мультимедійним обладнанням та діючими зразками безпілотних літальних апаратів з радіоелектронною складовою. Викладання фахових дисциплін забезпечує колектив професіоналів, в якому поєднується педагогічний та науковий досвід п’ятьох докторів наук, трьох професорів та восьми доцентів з ініціативністю та креативністю молодих колег. Це дозволяє знаходити індивідуальні важелі впливу на активність та ініціативу кожного здобувача вищої освіти в навчанні та наукових розробках. Творчий зв’язок співробітників кафедри з ІТ-компаніями, промисловими підприємствами, медичними і фармацевтичними установами України та держав Євросоюзу дозволяє адаптувати випускників до практичних задач сьогодення вже на стадії навчання та забезпечити їх достойне працевлаштування.

Партнери кафедри:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *