Лабораторія біомедичної інформатики і радіоелектроніки

Науково-дослідна та навчально-практична лабораторія Біомедичної інформатики і радіоелектроніки оснащена найсучаснішим медичним обладнанням Науково-технічного центру радіоелектронних медичних приладів та технологій “ХАІ-МЕДИКА”.

Це найкраще в Україні обладнання встановлено в сотнях клінік України, Росії, Казахстану, Узбекистану, Грузії, Європи та Америки і призначене для роботи в кабінетах функціональної діагностики, кардіологічних, неврологічних відділеннях, відділеннях інтенсивної терапії, санаторно-курортних установах, а також для наукових досліджень . Воно щодня і щогодини підтверджує якість і надійність того, що розроблено і виготовлено в ХАІ.


Особливістю торгової марки “ХАІ-МЕДИКА” є не тільки найсучасніша електроніка, а й оригінальне програмне забезпечення комп’ютеризованих медичних комплексів.


Наші студенти під керівництвом досвідчених викладачів не тільки вивчають сучасні діагностичні та терапевтичні медичні системи, але і беруть участь в реальних наукових дослідження, результати яких публікуються в престижних наукових журналах і представляються на міжнародних конференціях і симпозіумах.

Професор Олійник В.П. читає лекцію в лабораторії Біомедичної інформатики і радіоелектроніки
Наукові дослідження в лабораторії Біомедичної інформатики і радіоелектроніки

Електрокардіографічний комплекс КАРДІОЛАБ

Лабораторна робота на КАРДІОЛАБ
Зараз перевіримо самопочуття! 🙂


Комп’ютерний електроенцефалограф НЕЙРОКОМ

Лабораторна робота на NeuroCom
Зараз побачимо, про що ти думаєш! 🙂

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *